logo
gr en en

ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας Kaylana Ltd μεταξύ άλλων προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες φορτοεκφόρτωσης, με ομάδες σε ετοιμότητα για φόρτωση και εκφόρτωση εμπορευματοκιβωτίων και άλλων οχημάτων μεταφοράς όποτε ζητηθεί.

Έχουμε ειδικευμένα συνεργεία για την εκφόρτωση ή φόρτωση οποιονδήποτε εμπορευματοκιβωτίων διαθέσιμες για ταυτόχρονη εργασία σε περισσότερα από ένα κάθε φορά.

Οι ομάδες μπορούν αποτελούνται από επαγγελματίες αδειούχους χειριστές περονοφόρων forklift, εκφορτωτές και υπευθύνους εκφόρτωσης.

Η εκφόρτωση γίνεται βάση καταλόγου περιεχομένου packing list και τα εμπορεύματα μπορούν να χωρίζονται και να συσκευάζονται σε παλέτα με νάιλον περιτυλίγματος ή να τοποθετούνται στους προκαθορισμένους χώρους αποθήκευσης.

Η εργασία ολοκληρώνεται με ταχύτητα και ασφάλεια και το εμπόρευμα παραδίδεται καταμετρημένο και έτοιμο για την παραλαβή και μεταφορά του.

Τα  συνεργεία εκφόρτωσης συνήθως αποτελούνται από 3 μέχρι 5 άτομα ανάλογα με το περιεχόμενο του κοντέινερ, την διαδικασία εκφόρτωσης που επιθυμεί ο πελάτης να ακολουθηθεί ή και τον αριθμό των κιβωτίων που περιέχονται. 

Έχουμε συνεργασία καθημερινά με μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Κύπρο για την εκφόρτωση των εμπορευματοκιβωτίων αλλά και φόρτωση των οχημάτων τους σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Αμμόχωστο και Πάφο με γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.  

Τα συνεργεία μας μεταβαίνουν στις αποθήκες και καταστήματα του πελάτη Παγκύπρια και αναλαμβάνουν την εκφόρτωση οποιονδήποτε φορτίων.

Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται αποθήκες και καταστήματα εισαγωγής και πώλησης ειδών ‘κάνε το μόνος σου’ (DIY), εταιρείες διαχείρισης υπεραγορών, αντιπρόσωποι και εισαγωγής επίπλων, αντιπρόσωποι αξεσουάρ αυτοκινήτων και ελαστικών και άλλοι.

Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς στα θέματα ασφάλειας και υγείας, πρώτων βοηθειών, ορθού χειρισμού φορτίου και εμπορευμάτων, ορθή συμπεριφορά και χρήση ατομικών μέσων προστασίας.

Αναλαμβάνουμε τέλος και την μεταφορά των εκφορτωμένων αγαθών από το σημείο εκφόρτωσης κατευθείαν σε συγκεκριμένο προορισμό.

Διαθέτουμε εμπορικά οχήματα βαν και φορτηγά διαφόρων μεγεθών και ικανότητας φορτίου για διαφορετικές εργασίες.

Φορτηγά τύπου κουρτίνας (curtain side) επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη φόρτωση των εμπορευμάτων σε παλέτα με την χρήση περονοφόρων φορκλιφτ ενώ φορτηγά κλειστού τύπου μπορούν να μεταφέρουν εύθραυστα εμπορεύματα, ογκώδη αντικείμενα και εμπορεύματα σε κιβώτια με ασφάλεια.

Οχήματα με ανυψωτήρα (lifter) και ειδικός εξοπλισμός επιτρέπουν την παραλαβή και παράδοση βαρετών αντικειμένων όπως χρηματοκιβώτια, μεταλλικά ράφια αποθήκευσης εγγράφων – ρόνεο, ξυλόσομπες, καυσόξυλα σε παλέτα, βιομηχανικά ψυγεία, μηχανές αυτόματης πώλησης, οικοδομικά υλικά και άλλα.

Η εταιρεία μας, Kaylana Ltd έχει καταρτίσει πολιτικές και διαδικασίες για ευθυγράμμιση με τα συστήματα ISO διαχείρισης ποιότητας, προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και ασφάλειας και υγείας στην εργασία. Τα θετικά σχόλια, υψηλή ικανοποίηση και οι συστατικές και ευχαριστήριες επιστολές που λαμβάνουμε μας ωθούν να διατηρούμε και να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας για όλους τους υφιστάμενους και μελλοντικούς μας πελάτες.