logo
gr en en

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Η μεταφορική μας εταιρεία Kaylana Ltd με έδρα την Λευκωσία, αναλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση, συναρμολόγηση και τοποθέτηση οικιακών ειδών όπως έπιπλα (μετακομίσεις, καινούργια έπιπλα DIY κτλ.), Τέντες, Σκίαστρα, Blinds, Πίνακες, Αποθήκες DIY, Ράφια αλλά και βιομηχανικής κατηγορίας ανέγερση μεταφορά και τοποθέτηση μεταλλικών ραφιών, σχεδιασμός και αναδιοργάνωση αποθηκών.

Επίσης οι ομάδα μας αναλαμβάνει την μεταφορά και συναρμολόγηση εκθεσιακών περιπτέρων (exhibition stand) για χρήση σε εκθέσεις και εκδηλώσεις. 

Με καθημερινά δρομολόγια, εκπαιδευμένο προσωπικό, εργαλεία και εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε συναρμολόγηση και τοποθέτηση προϊόντων σε όλη την Κύπρο.

Έπιπλα με μεγάλο όγκο αποσυναρμολογούνται για την μεταφορά και συναρμολογούνται στον προορισμό τους από ειδικευμένο προσωπικό γρήγορα και με ασφάλεια.

Η παραλαβή μπορεί να γίνει από αποθήκη ή κατάστημα, μεταφορά με εμπορικά βαν και φορτηγά οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς και η παράδοση και συναρμολόγηση των εμπορευμάτων κατευθείαν στο σπίτι του πελάτη Παγκύπρια.

Επίσης παρέχεται υπηρεσία τοποθέτησης και εφαρμογής προϊόντων όπως ράφια στον τοίχο, κάδρα και πίνακες, κουρτίνες και σκίαστρα blind, βάσεις τηλεοράσεων και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται με προσοχή επαγγελματισμό και ασφάλεια.

Συναρμολογούνται έπιπλα και αλλά είδη ‘κάνε το μόνος σου’ DIY όπως πλαστικές, ξύλινες και μεταλλικές αποθήκες, τέντες τοίχου, τέντες δαπέδου gazebo, πλαστικά και ξύλινα ερμάρια, μεταλλικές ραφιέρες, έπιπλα κήπου, καναπέδες, κρεβάτια, γραφεία και καρέκλες.

Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε την κατασκευή και τοποθέτηση μεταλλικών και ξύλινων γκαράζ και πέργολες στις καλύτερες τιμές με συνεργεία σε Λευκωσία, Λάρνακα, Αμμόχωστο, Λεμεσό και Πάφο.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεγάλους οργανισμούς στην Κύπρο για το στήσιμο των καταστημάτων τους (συναρμολόγηση ραφιών, μετακίνηση και τοποθέτηση σταντ κτλ.) μετατόπιση εμπορευμάτων και γενική αναδιοργάνωση των χώρων.

Σχεδιάζουμε και εκτελούμε την αναδιοργάνωση αποθηκών με μετακίνηση εμπορευμάτων και ραφιών, καταγραφή σημείων προϊόντων, δημιουργία χώρων και ανέγερση και τοποθέτηση καινούριων ραφιών.

Μας εμπιστεύονται καθημερινά μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες για την συναρμολόγηση και τοποθέτηση των προϊόντων τους στους πελάτες αλλά και για το στήσιμο και οργάνωση των καταστημάτων και αποθηκών τους. 

Η εταιρεία μας, Kaylana Ltd έχει καταρτίσει πολιτικές και διαδικασίες για ευθυγράμμιση με τα συστήματα ISO διαχείρισης ποιότητας, προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και ασφάλειας και υγείας στην εργασία. Τα θετικά σχόλια, υψηλή ικανοποίηση και οι συστατικές και ευχαριστήριες επιστολές που λαμβάνουμε μας ωθούν να διατηρούμε και να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας για όλους τους υφιστάμενους και μελλοντικούς μας πελάτες.